Skip to content
skoleintra-logo
SkoleIntra Demo
parent-daughter

ForældreIntra
et indblik i børnenes hverdag

SkoleIntra Demo
  1. Front page
  2.     

Giv forældrene mulighed for at heppe med fra sidelinjen ved hjælp af ForældreIntra. ForældreIntra er et intranet for forældre til elever på skolen og hermed indgangen til at følge med i klassens aktiviteter. Med ForældreIntra får man adgang til en lang række oplysninger om livet i klassen, og man får mulighed for at kommunikere direkte med klassens lærere og de øvrige forældre. På den måde slipper forældrene for alle de løse papirer og den traditionelle kontaktbog erstattes med hurtig online kommunikation og dialog.

Kort sagt giver ForældreIntra adgang til:

  • Påmindelser
  • Beskeder
  • Ugeplaner og lektier
  • Kontaktbogsnoter
  • Tilmelding til skolearrangementer

Del idéer om ForældreIntra på Uservoice

Der ydes ikke support fra itslearning til forældre i brugen af ForældreIntra. Vi hører dog meget gerne fra forældre, der har idéer til videreudvikling og forbedring af ForældreIntra.

I forummet Uservoice har forælderne mulighed for at dele idéer til forbedring af ForældreIntra og komme i dialog med andre brugere og itslearning.

ForældreIntra findes også som app

ForældreIntra kan downloades som app til mobiltelefonen. Appen kan downloades i både Google Play og i App Store.

Appen giver forældrene et hurtigt overblik over børnenes hverdag i skolen. I appen kan man nemt se ugeplaner, læse og skrive beskeder samtidig med, at den indeholder en oversigt over påmindelser og kan sende pushpåmindelser, når der er nyt.

App Store | Google Play

SkoleIntra platformen indeholder alle nødvendige funktioner til samarbejde, videndeling, ressourcebookning, Skole-hjem dialog og e-læring.

SkoleIntra Demo
si-demo
skoleintra-logo
itslearning Danmark, Ryesgade 3A, 2200 København N
Copyright © 2024 itslearning - a Sanoma company. All rights reserved.