Skip to content
skoleintra-logo
SkoleIntra Demo
personalintra-banner

PersonaleIntra er afsættet til en optimal skoledag

SkoleIntra Demo
  1. Front page
  2.     
Vi ved, at lærernes største ønske er, at udvikle deres elever både socialt og fagligt. Med vores samarbejds- og læringsplatform kan man som lærer strukturere sin undervisning og organisere sit materiale, så det bliver overskueligt og let tilgængeligt for eleverne. Lærerne vil opleve mere motiverede og engagerede elever, da platformen gør det muligt at tilføje forskellige aktiviteter til fagene som f.eks. selvrettede tests og quizzer, diskussionsfora, undersøgelser og afstemninger, opgaver. Platformen understøtter indhold fra tredjepartsværktøjer som f.eks. Quizlet og Prezi, og Office365 og Google er også integreret.

Lærerne vil opleve at deres forberedelsestid bliver bedre udnyttet, fordi det er muligt at videndele på tværs af lærerværelset og finde forløb og inspiration i itslearnings bibliotek. Desuden gør itslearning det nemmere for lærerne at evaluere eleverne løbende og udarbejde elevplaner.

Prøv PersonaleIntra-appen

SkoleIntra platformen indeholder alle nødvendige funktioner til samarbejde, videndeling, ressourcebookning, Skole-hjem dialog og e-læring.

SkoleIntra Demo
si-demo
skoleintra-logo
itslearning Danmark, Ryesgade 3A, 2200 København N
Copyright © 2024 itslearning - a Sanoma company. All rights reserved.