Skip to content
skoleintra-logo
SkoleIntra Demo
App

Opgradér elevernes motivation for læring

SkoleIntra Demo
  1. Front page
  2.     
Med ElevIntra får eleverne en overskuelig og brugervenlig platform for læring og kommunikation. ElevIntra fungerer som elevernes personlige indgang til skolen og klasseværelset. Undervisningen vil opleves sjovere via de undervisningsværktøjer, som lærerne kan stille til rådighed under de forskellige undervisningsforløb. F.eks. kan eleverne være med i diskussionsfora, deltage i afstemninger og undersøgelser og benytte lydfiler eller videoer som afleveringsmulighed.

Med undervisningsværktøjerne i itslearning understøttes de kompetencer, som er i fokus i 21st Century Learning Skills. Eleverne får udbygget deres færdigheder i alt lige fra samarbejde, selvevaluering til it og læring. Vores værktøjer er netop udviklet til, at eleverne både kan arbejde individuelt, men også samarbejde om forskellige aktiviteter. Desuden har de altid adgang til det undervisningsmateriale som klassen arbejder med – uanset om de er på ferie eller er syge.

Prøv ElevIntra-appen

SkoleIntra platformen indeholder alle nødvendige funktioner til samarbejde, videndeling, ressourcebookning, Skole-hjem dialog og e-læring.

SkoleIntra Demo
si-demo
skoleintra-logo
itslearning Danmark, Ryesgade 3A, 2200 København N
Copyright © 2024 itslearning - a Sanoma company. All rights reserved.