Skip to content
skoleintra-logo
SkoleIntra Demo
App

PRØV ELEVINTRA-APPEN

Download den i AppStore eller Google Play
  1. Front page
  2.     
elevintra-3

Få ElevIntra på din mobile enhed

Det er med stor glæde, at vi kan introducere den nye ElevIntra-app! Med denne app får du nemt og hurtigt adgang til ElevIntra fra din foretrukne mobile enhed.

Hvis du har spørgsmål til appen, kan du læse vores FAQ. Vi har også designet en plakat med ElevIntra-appen, som du kan downloade gratis, printe ud og hænge op i klasselokalet.

 
App Store | Google Play

 
elevintra-2

Hvis du ønsker at få ElevIntra-appen på min mobil eller tablet, kan du downloade ElevIntra-appen i App Store eller i Google Play. Søg blot efter ”ElevIntra” for at finde ElevIntra-appen. Den er naturligvis gratis at downloade.

Når du er logget ind, har du adgang til alle de funktioner og features, som du kender fra ElevIntra.

 
App Store | Google Play

elevintra-1

Gør alt som du plejer - fra din mobile enhed

ElevIntra-appen gør det nemt for dig at følge med i undervisningen og hverdagen på skolen. Via appen har du adgang til at se lektioner og opgaver på farten. Chat også direkte med dine lærere og klassekammerater.

Vil du se, hvordan din dag ser ud? Tjek hurtigt kalenderen, og få et overblik. Med den nye ElevIntra-app er hverdagen blevet så meget nemmere.

 
App Store | Google Play

Få meget mere ud af ElevIntra

 
Download appen og kom i gang i dag

SkoleIntra platformen indeholder alle nødvendige funktioner til samarbejde, videndeling, ressourcebookning, Skole-hjem dialog og e-læring.

SkoleIntra Demo
si-demo
skoleintra-logo
itslearning Danmark, Ryesgade 3A, 2200 København N
Copyright © 2024 itslearning - a Sanoma company. All rights reserved.